Autisme


Ook mijn kijk op Autisme is net een beetje anders. In mijn zoektocht ben ik veel verschillende dingen tegengekomen. Ik vind het heel belangrijk om verder te kijken. Niet alles wat gepubliceerd wordt is van toeassing op jou. Ik zie jou! Jou als persoon en toevallig is het zo op je pad gekomen dat je de diagnose autisme hebt gekregen. Maar jij blijft jij! Al is dit juist een punt wat ik vaak opmerk bij autisme, maar ook bij mezelf. Wie is die jij? Wie ben ik?


Dit is voor mij wel mijn drive om verder te kijken en te zoeken naar informatie en kennis die mij verder kan helpen. En telkens weer kom ik op het punt dat er zoveel in onszelf zit en dus ook in jou zit. Jij voelt het beste wie jij bent! Maar ga dat maar eens in woorden uitdrukken. Woorden schieten gewoon soms te kort.


Toch is het wel fijn om te snappen dat het systeem van Autisme anders werkt. En ook daarin wil ik benoemen dat het voor iedereen uniek is. We zijn allemaal mens, maar soms met een ander systeem. Tja dat kan een autistische systeem zijn. En daarnaast zijn we allemaal toch net een beetje anders. 


Ik kijk graag mee om helderheid te scheppen zodat je voor jezelf keuzes kunt gaan maken die bij je passen!


De informatie over emoties en andere inzichten die ik deel kunnen ook van veel waarde zijn voor jou. Kijk rustig rond en zodra er informatie is die passend is met betrekking tot autisme zal ik daarvan hieronder een link plaatsen.


voor een persoonlijk gesprek klik hier