Persoonlijk contact


 In Zoetermeer is mijn praktijk waar ik graag met je mee kijk en denk. Je hoeft het niet alleen te doen. Ik deel graag mijn opgedane kennis en ervaring.

De klik is belangrijk! Groeien doe je wanneer het veilig en vertrouwd voelt. Als de klik er is, (en dat is heel persoonlijk), durf je wellicht de stap te zetten.

Het anders gaan doen vraagt moed!

Ben jij er klaar voor? 

Bel of mail mij en dan zie ik je snel in Zoetermeer 


Praktische informatie:

Het is fijn om te weten waar je aan toe bent. Meestal kijk ik als ik op zoek ben naar hulp, een training of opleiding en mijn interesse is gewekt, naar wat het me gaat kosten. Zowel in tijd als geld;) 


Een sessie waarin alles ingezet kan worden is 75 euro per sessie (dit is inclusief btw).

De sessie kan een uur duren, maar als een inzicht al snel komt en het voelt dat dit voor het moment voldoende is, dan is het zonde om door te gaan. Dat kan het inzicht teniet doen. Uiteraard kunnen we nog wel een kopje koffie of thee drinken. Andersom werkt het ook. Soms is er meer tijd nodig of zal ik aan geven een vervolg afspraak te maken als dat goed voelt. 


Voor begeleiding in de thuissituatie, op school, met betrekking tot emoties of uitdagingen met betrekking tot autisme, daarvoor kun je mij ook benaderen. Ik kijk graag mee naar de mogelijkheden.