Training:

Samen Sterk
Training voor persoonlijke ontwikkeling

Heb jij een hulpvraag met betrekking tot de sociale interactie? Vind je het lastig om contact te maken? Twijfel je over hoe je je moet gedragen ten opzichte van de ander? Om je steeds in situaties terecht waarbij je niet begrijpt waarom de ander zo reageert?


Weet, jij bent niet de enige!


Alhoewel het soms van de buitenkant lijkt alsof het bij mij allemaal vanzelf ging, heeft er behoorlijk veel afgespeeld van binnen. Ik ben op zoektocht gegaan. Door eigen ervaring en het werken in verschillende settingen met kinderen, jongeren en ouders heb ik veel mogen leren. Daarnaast heb ik mij ook verdiept in verschillende opleidingen voor persoonlijke ontwikkeling. Uit al deze ervaringen is mijn conclusie dat je in een 1 op 1 sessie stappen kunt zetten, maar dat in een groep je met en van elkaar kunt leren en dan klopt het: 1+1=3! En misschien nog wel meer. 

Het is een training op maat, gericht op jouw persoonlijke situatie met betrekking tot de omgeving. We leren hoe wij in interactie gaan met de omgeving, zodat we dingen leren die we in dit leven nodig hebben. Ik maak het persoonlijk door met jou en de groep op onderzoek uit te gaan. We gaan lachen, huilen, boosworden daar waar het nog niet gaat zoals we het hadden verwacht, maar vooral genieten en ons laten verrassen en groeien!


Na afloop van de training heb jij kennis over hoe het bij jou werkt. En voel je je zekerder over wat je kunt doen en voelt het niet meer zo alleen.
Je hebt de tools om wat je geleerd hebt ook toe te kunnen passen! Je hebt er zelfs al tijdens de training mee kunnen oefenen in de groep. Je krijgt een persoonlijk document mee waarin je na afloop nog eens terug kunt kijken.


Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek waarin we voelen of dit passend is voor ons beiden. Is dit antwoord een ja dan gaan we de training starten. Na afloop plannen we een evaluatiemoment om te kijken of je je doelen hebt behaald en of er misschien nog iets nodig is.


Als jij voelt dat dit de volgende stap is die je wilt gaan zetten. Ofwel jij ziet het zitten om mee te gaan sprinten! Dan kun je je via de aanmeldknop aanmelden.De training is voor jou als je :

  • tussen de 18 en 25 jaar bent en een hupvraag hebt op het gebied van de sociale interactie en de moed hebt om te kijken naar jezelf.
  • je op de onderstaande data kunt.
  • je naar de praktijkruimte 'Net een beetje anders' in Zoetermeer op de Stephensonstraat 45 kunt komen.
  • je een PGB, hulp vanuit de WMO of zelf de financiële mogelijkheden hebt.


Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ook stopt er op 2 minuten lopen een bus of 10 minuten lopen de randstadrail.


De training start in januari op de donderdagcohtend van 10:00-11:30


De data zijn:           

- 19 januari

- 26 januari

- 2 februari

- 9 februari

- 16 februari

- 23 februari

- 9 maart

- 16 maart

- 23 maart

- 30 maart

Mocht je wel geïnteresseerd zijn, maar je kunt niet op deze tijd, kun je een bericht sturen via de aanmeldknop. Ik neem dan contact op om te kijken welke andere mogelijkheden er zijn