Training:

Sociaal vaardig!
Net een beetje anders

Let op de data van de training zijn aangepast!

Heb jij een hulpvraag met betrekking tot de sociale interactie? Vind je het lastig om contact te maken? Twijfel je over hoe je je moet gedragen ten opzichte van de ander? Kom je steeds in situaties terecht waarbij je niet begrijpt waarom de ander zo reageert?
Ben jij tussen de 18 en 25 jaar?


Dan is deze training passend voor jou!


Het is een training op maat, gericht op de sociale vaardigheden die we in dit leven nodig hebben. Ik maak het persoonlijk door met jou en de groep op onderzoek uit te gaan. We gaan lachen, huilen, boosworden daar waar het nog niet gaat zoals we het hadden verwacht, maar vooral genieten en ons laten verrassen en groeien!


Na afloop van de training heb jij kennis over ‘sociale vaardigheden’ en hoe dit bij jou werkt. 
Je heb de tools om de vaardigheden ook toe te kunnen passen! Je heb er zelfs al tijdens de training mee kunnen oefenen in de groep. Je krijgt een persoonlijk document mee waarin je na afloop nog eens terug kunt kijken.


Vooraf hebben we een kennismakingsgesprek waarin we voelen of dit passend is voor ons beiden. Is dit antwoord een ja dan gaan we de training starten. We beginnen eind augustus. Na afloop plannen we een evaluatiemoment om te kijken of je je doelen hebt behaald en of er misschien nog iets nodig is.


Individuele sessies zijn ook mogelijk en wellicht is het fijn om een combinatie te hebben, dit kunnen we tijdens het kennismakingsgesprek bespreken.


de Praktische informatie:


De training is voor jou als je tussen de 18 en 25 jaar bent en een hupvraag hebt op het gebied van de sociale interactie.


De training zal plaatsvinden in Zoetermeer in praktijkruimte 'Net een beetje anders'. Het adres is Stephensonstraat 45.

Er is genoeg parkeergelegenheid in de buurt. Ook stopt er op 2 minuten lopen een bus of 10 minuten lopen de randstadrail.


Er is een mogelijkheid om je aan te melden voor de ochtendversie van 10:00 - 11:30 of voor de avondversie van 19:30 - 21:00. 


De data zijn: 

- 28 september

- 5 oktober

- 12 oktober

- 19 oktober

- 2 november

- 9 november

- 16 november

- 23 november

- 30 november

- 7 december


De kosten voor de training zijn

€ 969,- 


Het is mogelijk om deze kosten vanuit een PGB te betalen